Noel kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:vaatan täna kas ruumi on ja sõidan natukene kaasa(heal juhul lõpuni)
Kui lõpuni sõita pole plaanis, siis palun rajale teisi sõitjaid mitte segama tulla.
Tänan.

Mihkel0987 kirjutas:Kui minema lähen siis panen auto boksi

mingi PSN on file
 mingi PSN on file

Mihkel0987 kirjutas:paalikas sinu pärast pidin ma muru peal käima

paalikas kirjutas:Suur aitähh kõigile ja eriti aitähh mahajääjatele, kes olid tõelised härrasmehed!

), aga kiire ta oli.
  ), aga kiire ta oli.  Esimene sektor olin vist paalikast kiirem, 2 ja 3 jäin kolinal maha.
  Esimene sektor olin vist paalikast kiirem, 2 ja 3 jäin kolinal maha.

sinu kollane käru hirmutas mind murulepaalikas kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:paalikas sinu pärast pidin ma muru peal käima
misasja? ei ole mina sind murule aidanud.

Cenno kaotas 36 sekundit või ? Panen prillid ette, ma vist ei näe hästi...
 Cenno kaotas 36 sekundit või ? Panen prillid ette, ma vist ei näe hästi...

Mihkel0987 kirjutas:sinu kollane käru hirmutas mind murulepaalikas kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:paalikas sinu pärast pidin ma muru peal käima
misasja? ei ole mina sind murule aidanud.
 a kollaseid oli veel peale minu...
 a kollaseid oli veel peale minu... 

lees00 kirjutas:Hea sõit oli, eriti algus. Kaks korda sai ikka boksi ka lennatud + viimased 2 ringi vaiksemalt kartsin et küte võib otsa saada. Nii et spc taktigaga sa mulle ära ei teinud :P

SpcVnd kirjutas:lees00 kirjutas:Hea sõit oli, eriti algus. Kaks korda sai ikka boksi ka lennatud + viimased 2 ringi vaiksemalt kartsin et küte võib otsa saada. Nii et spc taktigaga sa mulle ära ei teinud :P
ma olen 99% kindel, et sa tegid 3 peatust... sa läksid teise boksi, kui ma sust viimases kurvis seestpoolt möödusin ja see on suht keset sõitu - minul oli teise boksini väga mitu ringi veel minna. kui see siis oleks su viimane boks olnud, siis sa poleks mingi valemiga lõpuni jõudnud rehvidega...

sa olid rajal kiirem kui Villu ja villu oli täpselt sama taktikaga, mis mina... me tegime 2 peatust. ja ära oma vigade pärast muretse - mul tuli neid kah ikka sisse
 sa olid rajal kiirem kui Villu ja villu oli täpselt sama taktikaga, mis mina... me tegime 2 peatust. ja ära oma vigade pärast muretse - mul tuli neid kah ikka sisse 

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist