QUALY kell - 21:15
START kell - 21:25
RINGE: 24
REHVID: VABA (erinevatel telgedel erinevate rehvisegude kasutamine Keelatud)
Tyre/Fuel - FAST
"KODURADA"(topeltpunktid) - noel/Cenno_Lebedev
Kiireim ring: cenno_Lebedev 2.22.551

karacer kirjutas:keegi proovinud ka seda rada on?
ma suutsin 2:27.0 sõita

Noel kirjutas:karacer kirjutas:keegi proovinud ka seda rada on?
Ikka Onlines sõitsid, lobbys? või kuskil single playeris free runi ajal?

karacer kirjutas:keegi proovinud ka seda rada on?

villu kirjutas:karacer kirjutas:keegi proovinud ka seda rada on?
Eile pisut proovisin. Kui õigesti mäletan, siis sain 1:30xxx

nii et varusõitja keegi pääseb rajale
 nii et varusõitja keegi pääseb rajale 

aga kirja sain ka mingi aja mis pani mind 11.kohalt startima. Stardis jäin viimaseks ning istusin Petsi Nissani taga päris pikalt kinni.
  aga kirja sain ka mingi aja mis pani mind 11.kohalt startima. Stardis jäin viimaseks ning istusin Petsi Nissani taga päris pikalt kinni. Sellega mu enda püstitaud eesmärk läks metsavahele, et iga etapp 1 boksi peatusega. Sõidu stabiilsus oli mulle endalegi vägagi üllatav kui piilusin oma ringiaegasid, see on hea omadus võidusõidu maailmas ning rada oli vägagi väljakutsuv igal ringil, iga ring oli põnev ning omamoodi keeruline. Peale 2 peatust oli tihti mina VS auto heitlus, ei tea kas peale 2.peatust lähevad veel rehvid libedamaks kui peale 1.peatust? 1.peatus-12.ring ; 2.peatus-20.ring ning lõppu jõudsin F-8,7 ja R-7,6 rehvidega ehk siis rehvid peaaegu samas seisus kui 2.peatust tegin, parem tagarehv oli juba samas seisus.
 Sellega mu enda püstitaud eesmärk läks metsavahele, et iga etapp 1 boksi peatusega. Sõidu stabiilsus oli mulle endalegi vägagi üllatav kui piilusin oma ringiaegasid, see on hea omadus võidusõidu maailmas ning rada oli vägagi väljakutsuv igal ringil, iga ring oli põnev ning omamoodi keeruline. Peale 2 peatust oli tihti mina VS auto heitlus, ei tea kas peale 2.peatust lähevad veel rehvid libedamaks kui peale 1.peatust? 1.peatus-12.ring ; 2.peatus-20.ring ning lõppu jõudsin F-8,7 ja R-7,6 rehvidega ehk siis rehvid peaaegu samas seisus kui 2.peatust tegin, parem tagarehv oli juba samas seisus.
sub05 kirjutas:3ndal ringil disco

NFSTimukas kirjutas:Siia rajale oli hetkel kõige raskem kõige paremat seadistust leida, kiskus auto alajuhitavusse pidevalt ja kui seda mitte siis taguots tegi mis tahtis.

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist