pets2 kirjutas::cool: No tubli ja tore . Arvasin ka, et võiks 2013 ga ka hooaega kaasa sõita. Mõtlesime sõita pühapäeviti, kohe peale "päris" etappi. Seaded kõik ka nagu "päris" sõidus. 50% trassi.
Ma ei jaga ära aint seda multiplayer süsteemi, kas AI autosi ei saagi sõima panna ja mis see co-op endast kujutab?
Et hooaja graafikusse jõuda peaks Austraalia siva ära sõitma? Kasvõi sel pühapäeval?
pets2 kirjutas::s Vot seda kuidas neid AI autosi sõitma lisada ei leidnud...
Kusjuures online sõitjad palju mõistlikumad, kui GT s. Püüavad ikka puhtalt sõita. Aga nagu ikka mõni pullivend seguneb ikka sekka.
Nikson kirjutas:Raskusastet vist saab 2012 küll muuta. Eks vaatan ka mingi aeg seda online värki. Võiks mingi aja kokku leppida ja mingil rajal koos sõita privaat toas kunagi.
lamp kirjutas:ma nüüd juba isegi saan söita, eile tegin möned ringid jälle. Hullu pööra tahab harjutamist see asi minu jaoks, no pidurid veidi vales kohas ja juba ala juhitavus ja kurvist välja. A muidu päris vahva, saaks veel kahekäega söita oleks veel parem
Hetkel lasen siin aut kastiga, abs ja tc peal, ühekäega ei jöua sakutada rooli piisavalt kiirelt
pets2 kirjutas:Muidugi, kui teine käsi õllega hõivatud...
Nikson kirjutas:pets2 kirjutas:Muidugi, kui teine käsi õllega hõivatud...
Kupitzal oli käsi kipsis.
Hundikutsu kirjutas:Tooks ka oma F1 2013 võrdluse F1 2012 suhtes. F1 2013 juures on gaasi/piduri tunnetus parem (nuppudeks L2/R2), eriti meeldib gaasiga mängimise võimalus, kus on väga mõnus tunnetada masina pidamise piire. Kuna olen F1 2013 sõitnud vast 2h jagu, siis väga pikalt muljetada pole aga mulle meeldib, vähemalt hetkel
Eile sai Raixiga sõidetud classic masinatega, oli mõnus. Üllatavalt head masinad, esialgu kartsin, et nende vanade masinatega on võimatu teel püsida, vähemalt puldiga aga eksisin
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline