Sõit toimub SpcVnd toas!

Varusõitjate jaoks avaneb tuba 21.45
KOHALOLEKUKONTROLL kell - 21.50
KVALI kell - 22:00
START kell ~ 22:10
1. sõit 40 min
Sõitude vahel paus ca 5 min.
2. sõit 20 min, pööratud järjestus.
Karistused:

Nikson kirjutas:Kui ruumi on, siis tulen ka ehk proovima täna.

SpcVnd kirjutas:Nikson kirjutas:Kui ruumi on, siis tulen ka ehk proovima täna.
usun, et ruumipuudust ei ole eelmisi etappe vaadates...

. Järgmisel ringil püüdsin E_ko kätte ja läksin temast mööda, kui 5-ndat ringi hakkasin lõpetama siis läks tagumine ratas murule ja spinn oli jälle kerge tulema ja olin jälle viimane. E_ko vahepeal päris korralikult läägis. 26-ndal ringil nägin et kutt on minust veel kaugel ees, siis järsku oli mingi kõmakas vastu minu autot ja siis tema auto kuidagi siblis mööda seinu ja mööda teed. ehmatas ära täitsa. Oma üllatuseks ei jäänudki kümnendaks kuna soul oli raja ääres ja temast mööda minnes sain üheksandaks.
 . Järgmisel ringil püüdsin E_ko kätte ja läksin temast mööda, kui 5-ndat ringi hakkasin lõpetama siis läks tagumine ratas murule ja spinn oli jälle kerge tulema ja olin jälle viimane. E_ko vahepeal päris korralikult läägis. 26-ndal ringil nägin et kutt on minust veel kaugel ees, siis järsku oli mingi kõmakas vastu minu autot ja siis tema auto kuidagi siblis mööda seinu ja mööda teed. ehmatas ära täitsa. Oma üllatuseks ei jäänudki kümnendaks kuna soul oli raja ääres ja temast mööda minnes sain üheksandaks. . Võtsin SpcVnd sõnu kuulda ja ei hoidnud ennast tagasi vaid andsin täiega minna.
. Võtsin SpcVnd sõnu kuulda ja ei hoidnud ennast tagasi vaid andsin täiega minna.  Tundub et tasus ära.
 Tundub et tasus ära.

Mine Nissan World Tour | Season 3
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist