Sõit toimub SpcVnd toas!

Varusõitjate jaoks avaneb tuba 21.45
KOHALOLEKUKONTROLL kell - 21.50
KVALI kell - 22:00
START kell ~ 22:10
1. sõit 40 min
Sõitude vahel paus ca 5 min.
2. sõit 20 min, pööratud järjestus.
Hoiatused:

Kiiresti tõmbasin paalikale järgi ja plaanisin teha varakult esimese peatuse enne kui teised laekuvad ja ette koperdavad boksi teele. Esirehvid kulusid siin rajal julmalt, 2min enne lõppu oleksid esirehvid otsas olnud, ja polnud muud valikut. Peale peatust sai korraliku kiirusega sõidetud, tunnistan ka ühes tunnelis väikest 2x-3x betooni peale sõitu. Kiirem ring peaks ikka puhas olema kui kohtuniku kotka silm midagi luubiga otsides ei leia.
 Kiiresti tõmbasin paalikale järgi ja plaanisin teha varakult esimese peatuse enne kui teised laekuvad ja ette koperdavad boksi teele. Esirehvid kulusid siin rajal julmalt, 2min enne lõppu oleksid esirehvid otsas olnud, ja polnud muud valikut. Peale peatust sai korraliku kiirusega sõidetud, tunnistan ka ühes tunnelis väikest 2x-3x betooni peale sõitu. Kiirem ring peaks ikka puhas olema kui kohtuniku kotka silm midagi luubiga otsides ei leia.   

.
. 

Mingi tikutops oleks vast ära mahtunud meie autode vahele. Sain ka paalikast ja soulist mööda ning sain üheksandaks. Järgmisel ringil oli lees mul käeulatuses. Ringi viimases kurvis läks ta muru peale ning tõmbasin temast mööda kaheksandaks. Vahepeal olin isegi neljas.
  Mingi tikutops oleks vast ära mahtunud meie autode vahele. Sain ka paalikast ja soulist mööda ning sain üheksandaks. Järgmisel ringil oli lees mul käeulatuses. Ringi viimases kurvis läks ta muru peale ning tõmbasin temast mööda kaheksandaks. Vahepeal olin isegi neljas.  17 ringil enne viimast tunnelit oli Linnukesel ja Cennol kontakt ja Linnuke lendas risti ja soul pani Linnukesele sisse ning ma vaatasin et mul ka minek, aga sain õnneks mõlema auto vahelt ennast läbi vingerdada. Hakkasin siis Cennot taga ajama. Sain vahepeal jälle leesist ja Cennost mööda. Olin kuues. 28 ringi lõpus viimases kurvis läks auto vastu äärekivi ning viskas auto lappama ja lees sai minust mööda. 31 ringil enne tunnelit kurat tõmbas auto seina külge kinni ning nägemist seitsmes koht ja tere üheksas koht. Viimasel ringil sain ikkagi souli kätte ning lõpetasin sõidu kaheksandana.
 17 ringil enne viimast tunnelit oli Linnukesel ja Cennol kontakt ja Linnuke lendas risti ja soul pani Linnukesele sisse ning ma vaatasin et mul ka minek, aga sain õnneks mõlema auto vahelt ennast läbi vingerdada. Hakkasin siis Cennot taga ajama. Sain vahepeal jälle leesist ja Cennost mööda. Olin kuues. 28 ringi lõpus viimases kurvis läks auto vastu äärekivi ning viskas auto lappama ja lees sai minust mööda. 31 ringil enne tunnelit kurat tõmbas auto seina külge kinni ning nägemist seitsmes koht ja tere üheksas koht. Viimasel ringil sain ikkagi souli kätte ning lõpetasin sõidu kaheksandana.

paalikas kirjutas:Plaanin vist sarjaga üldse lõpetada, kuna pole aega seadistada.

Mine Nissan World Tour | Season 3
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist