powwa25 kirjutas:Paistab, et liikur juures pidu.

lamp kirjutas:powwa kuidas sa pc-ga ps4 pingi jälgid? aga jah kui ping on 100+ siis pmst onlines vöib kergelt öeldes keeruliseks minna. Mihkli tömbas ju chatis ka hakkima kui söitma hakkasite.

Liikuri super-hüper eluasemelaenuga kätte saadava rooliga sõita väga muhe... Mäng algul natuke võõras. See '49 a formel oli ikka .... GT3 masinad väga mõnusad. PS : powwa kui liikur kiirem oli sõitis ta ise ja kui, "liiikur" rohkem eksis olin ma roolis.

wirxikas kirjutas:Mina leidsin GT6 müüginumbriteks 3,11 miljonit.
http://www.vgchartz.com/game/72181/gran-turismo-6/

konka kirjutas:Sain ka täna mängu kätte aga jumala närvi ajab juba et viska või minema see mäng. Puldiga on ilge jebla sõita. 10 erinevat puldiseadet prooovinud ja ei saa paika. Ega siis midagi peab vist rooli hakkama otsima.

Mihkel0987 kirjutas:konka kirjutas:Sain ka täna mängu kätte aga jumala närvi ajab juba et viska või minema see mäng. Puldiga on ilge jebla sõita. 10 erinevat puldiseadet prooovinud ja ei saa paika. Ega siis midagi peab vist rooli hakkama otsima.
Selle peale ütlen ma, et oled NÕRK!

rooliga saab mängida (G27) aga keeramine tahab harjumist või siis peab sätteid muutma.

Kuigi mõnes vaates näitab vale rehvi kohta infot
Telemeetra all vähemalt õiges kohas
Ja puldimeestel ei tasu ka seda mängu karta, sõidan sakslaste ja inglastega ühes sarjas ja seal ka ikka puldikunnid eesotsas
Väikseid mardikaid ikka veel esineb, nii et väga nõrganärvilistele ei soovita

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist