Nügis mu seina ja sealt ka kadus lootus kõrgemale pääseda.
  Nügis mu seina ja sealt ka kadus lootus kõrgemale pääseda. 

ilmselt oleks mõistlik automaadiga sõita, siis ei lähe neutrali peale :P
 ilmselt oleks mõistlik automaadiga sõita, siis ei lähe neutrali peale :P

SpcVnd kirjutas:sa vist tahtsid ikkagi öelda, et 8 sõitjat 16nest on ikka liiga palju mittenäha?

Kaebusi ei viitsi esitada. Paalikas vist maksis kätte mulle ühe kurvis esmaspäeva eest , rulx-ile üritasin ühe korraliku Alonso sikutada a vana raip kruttis külje pealt sisse, muidu oleks kena ilusa kordus kaadri saanud. Aga autol pole viga söidab, pidurdab, keerab viimased 2 ringi olid päris vahvad, löpuks ei jaganudki matsu ära et kas sai 5 kohta ette poole ronitud vöi 4
  Kaebusi ei viitsi esitada. Paalikas vist maksis kätte mulle ühe kurvis esmaspäeva eest , rulx-ile üritasin ühe korraliku Alonso sikutada a vana raip kruttis külje pealt sisse, muidu oleks kena ilusa kordus kaadri saanud. Aga autol pole viga söidab, pidurdab, keerab viimased 2 ringi olid päris vahvad, löpuks ei jaganudki matsu ära et kas sai 5 kohta ette poole ronitud vöi 4 

soulbleed kirjutas:Vabandused siis nende ees kelle sõidu ära rikkusin.. järgmine kord sama asi on ,siis ei stardi.
arvan ka et kellegi halb nett tõmbas teised ka kooma nissani sarjas pole kunagi mingeid nägemise probleeme ja kõik saavad ka üldjuhul kenasti sisse.. eile oli lihtsalt mingi suur kala kuskil.

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline