Ka Cenno vist ei näinud Timukat rajal ja tegi nii talle kui ka mulle läbi Timuka (vabandused Timuka ees, kuna eelmises postis arvasin, et tema mulle otsa sõitis) liiga. Samuti oli meil ka boksijoonel seiklejaid (Hundikutsu, Rulx, Hiir, Soulbleed), aga nemad ka pääsevad seekord siis karistusest. Õnneks järgmisel etapil seda probleemi pole.
  Ka Cenno vist ei näinud Timukat rajal ja tegi nii talle kui ka mulle läbi Timuka (vabandused Timuka ees, kuna eelmises postis arvasin, et tema mulle otsa sõitis) liiga. Samuti oli meil ka boksijoonel seiklejaid (Hundikutsu, Rulx, Hiir, Soulbleed), aga nemad ka pääsevad seekord siis karistusest. Õnneks järgmisel etapil seda probleemi pole.   
 Järgmisel etapil teeme enne starti nägemis kontrolli, nagu mõnes sarjas tavaks saanud, et vältida sarnaseid juhtumeid rajal. Viimati sai peale uuendusi proovitud lobbysse sisenemist, siis tundus asi toimivat, aga eks näha kuidas täis lobbyga asjad.
Lisan siia esimese punktitabeli ka siis. Aivo teeb homme ehk korraliku tabeli ka.
1. rallimees 21p. (12+8+1)
2. Linnuke 18p. (15+3)
3. Nikson 10p.
4. Cenno_Lebedev 10p. (8+2)
5. Est_Rulx87 8p. (3+5)
6. Hundikutsu 6p.
7. Kupitz55 5p.
8. missasja 4p.
9. Soulbleed666 2p.
10. NFSTimukas 1p.
11. paalikas 1p.
12. SpcVnd 0p.