NFSTimukas kirjutas:Mul PC kuttidest sõbrad ütlevad ja on kindel, et see mäng saast. Kas siis PCl see mäng halvem kui PS4 või lihtsalt nende imelik ühine arvamus. Story siis küll väga lühike kui 4 päevaga hakkama saadud. PS2 Undercoveri story sain ma 24h tehtud, nii lühike ja mõttetu ka pole aga ikkagi lühike.
lamp kirjutas:no nii seltsimehed öelge nüüd et kas on mötet endale see pela osta vöi mitte? Driveclub ntx on täielik saast.
Mihkel0987 kirjutas:lamp kirjutas:no nii seltsimehed öelge nüüd et kas on mötet endale see pela osta vöi mitte? Driveclub ntx on täielik saast.
Osta ära ning tule sõitma! Seltsimehi on vaja meil ikka korralikult.
Nikson kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:lamp kirjutas:no nii seltsimehed öelge nüüd et kas on mötet endale see pela osta vöi mitte? Driveclub ntx on täielik saast.
Osta ära ning tule sõitma! Seltsimehi on vaja meil ikka korralikult.
Kui seltsimeesest puudus, siis võib järeldada, et pole ikka suurem asi mäng?
Mihkel0987 kirjutas:Edit: Tellisin täna mängu ära ning detsember tuleb AINULT RALLI JA PLATINIUMI PEALE TEGEMINE!
liikur kirjutas: Minu aravates on PC versioon hulga kobedam: parem graafika, roolitugi... Idioote, kes üritavad igal võimalusel rammida on muidugi PC-maailmas rohkem.
Nikson kirjutas: Ega sa paalikat mõtle ometi?
Mihkel0987 kirjutas:Mulle väga meeldib graafika uuendus, väga cuul ubisofti poolt aga mulle üldse ei meeldi lisapaki hind.
Mihkel0987 kirjutas:Story läbi tehtud 4 päevaga. aga nüüd pean hakkama uuesti kõiki sõite läbi tegema et saada plat sellele mängule. Mõnus rallimäng on see ikka ja kui sa juba oled ühe korra mänginud siis enam lõpetada ei saa.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline