Sellel etappil siis stardis kobayashit pean tegema.

tuli ära lõpuks ka minust pilt 

Nikson kirjutas:Tänase sõidu lõplike tulemuste kinnitamisega läheb seekord aega. Kuna veidi kiirem aeg tulemas, siis tavapärasel ajal ei luba kinnitada. Aga enne järgmist etappi üritan ikka kinnitatud saada.

Mihkel0987 kirjutas:Nikson kirjutas:Tänase sõidu lõplike tulemuste kinnitamisega läheb seekord aega. Kuna veidi kiirem aeg tulemas, siis tavapärasel ajal ei luba kinnitada. Aga enne järgmist etappi üritan ikka kinnitatud saada.
Võin Raixil abiks olla, kui sobib siis on sinul ainult kirjutamisvaev.

Järjekordselt oli ka kodutöö tegur tänase osaluse takistamisel. Väga hõredaks jäänud siin sarjas osalemine kahjuks. 

(krt nii ikka ei saa ju)

aga arvatavasti ühe vedeliku kujul teguri tõttu läks nii sõit kui kvali metsa
. Nimelt siis algus oli kvalil norm kuni läks murule ja edaspidi ka ainult murul olin ja mitte mingit normaalselt aega kirja ei saanud. Kurat mingi 13 mintsa ka. oleks 14 siis ma oleks küll esimese aja kirja saanud. 13 ei saanud kahte ringi ära sõita.
Järgmine hetk oli kui soul riivas muru ja häkkas vigurdama mul ees. Panin talle tagant sisse ja sain temast mööda. Tuju oli suht norm juba kuna hakkasin järjest kohti tagasi võtma kuni auto läks üle äärekivi ja tõmbas autol otsa ringi. No sel hetkel olin küll kuradi püha viha täis, sest kaotasin kõik kohad mis ma juba tagasi võtnud olin. Siis oli mihkel ennast kuidagi suutnud risti tõmmata sirgel ja sain õnneks mööda. Ei kergitanud ka pedaali.
Edasi andsin juba endast kõik et ettepoole tagasi jõuda. Siis sain karelist mööda ja olin juba seitsmes ja siis panin ka soulist ja raixist mööda viiendale kohale ning järgmine mehike oli Nikson ja ma mõtlesin et jummel küll jälle ta hakkab jebima ning mul läheb kaua aega temast mööda saamiseks
Ma ei tea mis Nikson virgurdama hakkas aga ma olin tal suht ligidal tal ja ta hakkas laperdama ja ma ei jõudnud midagi reageerida ja panin talle paugu ja lükkasin ta spinni
Mul on väga kahju et sihuke kahetsusväärne tegu juhtus
aga seisma ma ei hakkanud jääma. Siis jõudsin ka lõpuks leesile järgi ja sain mööda kolmandaks. Juhhuuu. Tundus et asi hakkab looma. Cennole ja Linnukesele jõudsin ka järjest lähemale. Sirgel sain Cennost mööda kolmandal ringil, aga siis juhtus üks huvitav asi
Nägin et Linnuke läks neljandale ringile mina tema järgi, siis märkasin et cenno läheb boksi ja kohe vaatasin enda näidikut ning pidurid põhja ja tagurpidikäik
. Poleks küll küttega neli ringi välja tulnud. Mulle ei mahu pähe kuidas Linnuke saab nii ökolt sõita ja siis veel sõit kinni ka panna
Viiendal ringil jõudsin linnukesele ja cennole järgi ja ja siis juhtus jälle midagi kahetsusväärset. Hakkasin linnukesest mööduma ja kuidagi panin talle paugu külje pealt ning siis hoidsin hinge kinni et ta ikka teel püsiks, kuid tahavaatepeeglisse vaadates nägin ma koletut pilti
. Olgu öeldud et mõlemad kasjakid mis ma korraldasin Niksonile ja Linnukesele EI olnud tahtlikud. Sain enne karussellile minekut ka cennost mööda ning sain esimeseks. Juhuuu
Noja teise boksi minnes mängisiin gaasiga ja kurat paak täis. Kusjuuures ajastasin vist oma pedaalivajutuse nii täpselt kui tabel hakkas ette tulema, sest mingit tabeli mulle ette ei visanud. Ootasin ja ootasin ja tabelit ei tule ette. Nojah järgmine vihahoog läbis mind. Õnneks suutsin ikka oma täispaagiga kuidagi Linnukesele järjest lähemale kütta
. Viimase ringiga tegin ka kiireima ringi. 6.29.303. Proovige see aeg üle lüüa
. Igatahes ma andsin 110% et esimeseks saada. Kuna enne sirgele tulekut oli vahe linnukesega 4 sek ja linnuke tegi oma ökot, siis sain talle järele enne viimaseid kurve. Mõtlesin et tõmban mööda aga huiat, nii kitsas on seal.
Linnuke kirjutas:Akvaarium, kui mööda minnes konkurendi murule spinni tõukad , siis tuleks järgi oodata ja see koht tagasi anda. Rohkem pretensioone pole

Nikson kirjutas:Akvaarium, see koht kus mind välja sõitsid. Kuna kvalis läks mul seal auto käest ära, siis selles kohas lasin hoogu veidi maha ja sel hetkel, kui seda tegin lajatasid mulle tagant otsa ja ma murule ja seina. Sellest laksust said teisedki oma osa, soul ja raix.

Linnuke kirjutas:Joobes juhtimise ja rajal laamendamise eest tulevad Akvaariumile karistused topelt

. Laiemal rajal veel kuidagi aga mitte siin.

konka kirjutas:Linnuke kirjutas:Akvaarium, kui mööda minnes konkurendi murule spinni tõukad , siis tuleks järgi oodata ja see koht tagasi anda. Rohkem pretensioone pole
Kaebused 24h Niksonile postkasti, aga sa ju võitsid nagunii mis sul sellest spinnist
Kui kokkupuute tulemusena möödub süüdi olev juht süütust juhist, siis peab süüdi olev juht laskma süütul juhil endast kohe vabalt mööda sõita, et too saaks oma koha taastada. Seda reeglit tuleb järgida ka juhul, kui süüdi olev juht peab süütu juhi möödasõitu oodates laskma endast mööda ka vahejuhtumis mitte osalenud autosid.
Kui te põhjustate võitlusgrupis avarii, siis oodake ära kõik autod, keda avarii mõjutas ja kes sõitsid teie ees ja/või teie kõrval ning laske nad mööda. See reegel ei kehti avariist mõjutatud autodele, kes sõitsid teie taga.

Linnuke kirjutas:konka kirjutas:Linnuke kirjutas:Akvaarium, kui mööda minnes konkurendi murule spinni tõukad , siis tuleks järgi oodata ja see koht tagasi anda. Rohkem pretensioone pole
Kaebused 24h Niksonile postkasti, aga sa ju võitsid nagunii mis sul sellest spinnist
Mõned väljavõtted võrgupõhise võidusõidu reeglitest, kõigile meeldetuletuseks:
Kui kokkupuute tulemusena möödub süüdi olev juht süütust juhist, siis peab süüdi olev juht laskma süütul juhil endast kohe vabalt mööda sõita, et too saaks oma koha taastada. Seda reeglit tuleb järgida ka juhul, kui süüdi olev juht peab süütu juhi möödasõitu oodates laskma endast mööda ka vahejuhtumis mitte osalenud autosid.
Kui te põhjustate võitlusgrupis avarii, siis oodake ära kõik autod, keda avarii mõjutas ja kes sõitsid teie ees ja/või teie kõrval ning laske nad mööda. See reegel ei kehti avariist mõjutatud autodele, kes sõitsid teie taga.

Oleme ikka sõbrad edasi ja proovime rajale ära mahtuda
Linnaradadel oli päris fun see asi

... kvalis oleks ka ühte lisa minutit tahtnud oleks saand, kõvasti parema aja... akvaarium sa ära oma "rekordiga" siin nii hüppa midagi, oli puhas ring ?
kogu sõit oli ilus, põhimõtteliselt, kui 6.s ring välja jätta. Küll seinas, küll murul, küll piruette tehes murul jne... kõige aeglasem ring. Cennoga vahepeal sai koos sõita. Ma ei usu cenno et sa puhta õliga sõites kiirem oleks olnud, hakkad ikka juba meil siin vanaks jääma kah
.... linnuke tegi ka ühel ringi trikki.. pani sirgel pidurit lootis vist mulle karistust pähe määrida 

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline