Mihkel0987 kirjutas:Kui rääkida siin kohal aususest siis igaüks peaks tegema ainult 1 katse. Vaat see oleks aus ja näitaks ära, kes tõesti saab koheselt sõitmisega hakkama.
Mihkel0987 kirjutas:Kui rääkida siin kohal aususest siis igaüks peaks tegema ainult 1 katse. Vaat see oleks aus ja näitaks ära, kes tõesti saab koheselt sõitmisega hakkama.
pets2 kirjutas:Nikson mis kilomeetreid sa taga ajad Ma vist pole mängu korralikult süvenenudki.
konka kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:Kui rääkida siin kohal aususest siis igaüks peaks tegema ainult 1 katse. Vaat see oleks aus ja näitaks ära, kes tõesti saab koheselt sõitmisega hakkama.
Tsiteerin siinkohal Cenno sõnasid kes ka kuskil teemas kirjutas et kui sa sarjas kaasa ei sõida siis ära mõgise niisama!
Nikson kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:Kui rääkida siin kohal aususest siis igaüks peaks tegema ainult 1 katse. Vaat see oleks aus ja näitaks ära, kes tõesti saab koheselt sõitmisega hakkama.
Mis siin aususega pistmist? Siin pole mul mingit reeglit, et mitu korda võib sõita. On nädalane challenge, siis sõida või kogu nädala. Kui on kuskil teine võistlus ja lubatud ainult korra sõita, siis ajage oma ausust taga.
1 challenge sai seepärast isegi Ferrariga tehtud, et saaks Ferrari accolade jaoks km juude. Peaks veel tegema, kuna on veel puud.
Mihkel0987 kirjutas:No kurat on see aus kui üks teeb 78 korda sõitu ja teine 2 korda, see on ebanormaalne. Kui aega on siis ja minugi poolest hoora seda challenget aga kui teha ikkagi normaalne võistlus, siis peaksid olema kõigile võrdsed võimalused.
pets2 kirjutas:Mihkel see on ajaviide Me pole selles mängus tõsist värki veel leiutanud. Ega minagi viitsi ainult ühte ringi jurada. Teen oma kuni 10kond katset ja siis on ju teisi huvitavaid mänge ootel. Aga ma nüüd ei mäleta, mis seal miinimum ajaks panna sai ?
Nikson kirjutas:pets2 kirjutas:Mihkel see on ajaviide Me pole selles mängus tõsist värki veel leiutanud. Ega minagi viitsi ainult ühte ringi jurada. Teen oma kuni 10kond katset ja siis on ju teisi huvitavaid mänge ootel. Aga ma nüüd ei mäleta, mis seal miinimum ajaks panna sai ?
Sügise poole ju võib katsetada, et teha nagu vanasti vormeli kvali oli. Teeb tunnise challengi, kus kõik huvilised on korraga mängus ja igaüks teeb tund aega seda challengit.
Mihkel0987 kirjutas:konka kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:Kui rääkida siin kohal aususest siis igaüks peaks tegema ainult 1 katse. Vaat see oleks aus ja näitaks ära, kes tõesti saab koheselt sõitmisega hakkama.
Tsiteerin siinkohal Cenno sõnasid kes ka kuskil teemas kirjutas et kui sa sarjas kaasa ei sõida siis ära mõgise niisama!
Ma ei mögise niisama, kui tahad oma pahameelt välja elada, siis mine õue ja karju mitte ära vala seda kellegi teise peale.Nikson kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:Kui rääkida siin kohal aususest siis igaüks peaks tegema ainult 1 katse. Vaat see oleks aus ja näitaks ära, kes tõesti saab koheselt sõitmisega hakkama.
Mis siin aususega pistmist? Siin pole mul mingit reeglit, et mitu korda võib sõita. On nädalane challenge, siis sõida või kogu nädala. Kui on kuskil teine võistlus ja lubatud ainult korra sõita, siis ajage oma ausust taga.
1 challenge sai seepärast isegi Ferrariga tehtud, et saaks Ferrari accolade jaoks km juude. Peaks veel tegema, kuna on veel puud.
No kurat on see aus kui üks teeb 78 korda sõitu ja teine 2 korda, see on ebanormaalne. Kui aega on siis ja minugi poolest hoora seda challenget aga kui teha ikkagi normaalne võistlus, siis peaksid olema kõigile võrdsed võimalused.
SpcVnd kirjutas:lahe läbu taas
keegi teab, kas nendes teie challengites saab + editioniga ka osaleda? ma saan aru, et see + edition ei ole täismahus mäng...? ma eila sõbra juures sain proovida seda mängu ja rääkisin talle sellest teie värgist siin...
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist