Nikson kirjutas:Tulemused:
1. Est_Rulx87 50.34.589
2. Nikson +00.189
3. Linnuke +16.649
4. lees009 +29.276
5. SpcVnd +1 ring
6. Akvaarium +1 ring
7. Soulbleed666 +4 ringi
8. liikur DNF
Töökõned rikkusid sõidu

Nikson kirjutas:Tulemused:
1. Est_Rulx87 50.34.589
2. Nikson +00.189
3. Linnuke +16.649
4. lees009 +29.276
5. SpcVnd +1 ring
6. Akvaarium +1 ring
7. Soulbleed666 +4 ringi
8. liikur DNF

liikur kirjutas:Nikson kirjutas:Tulemused:
1. Est_Rulx87 50.34.589
2. Nikson +00.189
3. Linnuke +16.649
4. lees009 +29.276
5. SpcVnd +1 ring
6. Akvaarium +1 ring
7. Soulbleed666 +4 ringi
8. liikur DNF
Töökõned rikkusid sõidu

Mihkel0987 kirjutas:liikur kirjutas:Nikson kirjutas:Tulemused:
1. Est_Rulx87 50.34.589
2. Nikson +00.189
3. Linnuke +16.649
4. lees009 +29.276
5. SpcVnd +1 ring
6. Akvaarium +1 ring
7. Soulbleed666 +4 ringi
8. liikur DNF
Töökõned rikkusid sõidu
Kes see öösel tööd teeb?

) kohal.
) kohal.

Rajalt välja ka ei lasknud minna, panin mängu kinni.
 Rajalt välja ka ei lasknud minna, panin mängu kinni.  

, aga mõne aja pärast hakkasin juba harjuma ning oli päris lõbus.
 , aga mõne aja pärast hakkasin juba harjuma ning oli päris lõbus.  Tegin sõidu jooksul mitmeid spinne. Ühe boksiga eksisin ja sellepärast läkski sõit nahka muidu oleks vast kõrgem koht tulnud. Nimelt olid rehvid  4 ja mõni 3  peale kulunud ja arvasin et saab ühe ringi veel sõita aga kus sa sellega. poole ringi pärast olid tagumised rehvid o. Kui Nikson ringiga juba järgi jõudis siis tegin tema ees spinni sest kuidagi ei saanud sõita 0 rehviga.
  Tegin sõidu jooksul mitmeid spinne. Ühe boksiga eksisin ja sellepärast läkski sõit nahka muidu oleks vast kõrgem koht tulnud. Nimelt olid rehvid  4 ja mõni 3  peale kulunud ja arvasin et saab ühe ringi veel sõita aga kus sa sellega. poole ringi pärast olid tagumised rehvid o. Kui Nikson ringiga juba järgi jõudis siis tegin tema ees spinni sest kuidagi ei saanud sõita 0 rehviga.  

Küll ei sobi see ja too, muuda need ära ja kui ära ei muuda siis ma ei  sõida.
 Küll ei sobi see ja too, muuda need ära ja kui ära ei muuda siis ma ei  sõida.  Kõigil samad tingimused ju.
  Kõigil samad tingimused ju.   Korraldaja vastu võiks ikka natuke austust olla
 Korraldaja vastu võiks ikka natuke austust olla 

olin sigaväsinud, kuid kõik sobis. Taktikaga panin täitsa umbes nii nagu tuli, tunde järgi koguaeg. Mihkli kohta sama jutt minupoolt, kui on reeglites asjad ette antud siis nende järgi ka sõidame! Kõigil on võrdsed võimalused.
  olin sigaväsinud, kuid kõik sobis. Taktikaga panin täitsa umbes nii nagu tuli, tunde järgi koguaeg. Mihkli kohta sama jutt minupoolt, kui on reeglites asjad ette antud siis nende järgi ka sõidame! Kõigil on võrdsed võimalused. 

on siin mängus nö tail happy aparaate aga no see pill ületab köik normaalsuse piirid ja mönes kohas ka füüsika seadused.
 on siin mängus nö tail happy aparaate aga no see pill ületab köik normaalsuse piirid ja mönes kohas ka füüsika seadused.

Mine Neljapäevaõhtused võistlused vol. GT6
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist