NFSTimukas kirjutas:Kas täna midagi plaanis on kah?
Vist mitte.
Auto: Lancia STRATOS '73 (375000 Cr)
Rada: Sierra Forest Raceway
Kestus: 40 min
Kulu: Very Fast
Rehvid: Vaba valik
Seadistamine ja tuunimine keelatud.
Open lobby. Kell 22.20
NFSTimukas kirjutas:Kas täna midagi plaanis on kah?

ja seda ma ei teadnud et lõpus enam boksist kütust ei anta ka. Peab vist rohkem GTd sõitmas käima
 ja seda ma ei teadnud et lõpus enam boksist kütust ei anta ka. Peab vist rohkem GTd sõitmas käima  

Linnuke kirjutas:Tankisin ülitäpselt aga ei arvestanud et sõit 2 min pikemaks venibja seda ma ei teadnud et lõpus enam boksist kütust ei anta ka. Peab vist rohkem GTd sõitmas käima
 Läksin siis 7 sekundit enne aja kinnijooksmist üle lihtsalt.
 Läksin siis 7 sekundit enne aja kinnijooksmist üle lihtsalt. 

NFSTimukas kirjutas:Aga kas täna Nikson ise ka plaanib midagi või võtan ohjad endale?

NFSTimukas kirjutas:Täna midagi ka oodata on?

Hea näide, et ainult HP-d ei sõida, see hobuste hunnik mulle viimases kurvis saatuslikuks saigi
 Hea näide, et ainult HP-d ei sõida, see hobuste hunnik mulle viimases kurvis saatuslikuks saigi 

Sprinti oli ka esimest korda päris hea sõita, vaheluseks ringiratast tiirutamisele, hea valiku tegin raja osas. Nikson võiks ka, kui ise teeb, mõned sprindiõhtud teha.
 Sprinti oli ka esimest korda päris hea sõita, vaheluseks ringiratast tiirutamisele, hea valiku tegin raja osas. Nikson võiks ka, kui ise teeb, mõned sprindiõhtud teha.  Sprindiga see jama, et saab kiirelt otsa teine. Mõnedel meist pole palju autosid nagu seekordsel kolmikul oli. Eks näe.
 Sprindiga see jama, et saab kiirelt otsa teine. Mõnedel meist pole palju autosid nagu seekordsel kolmikul oli. Eks näe.
NFSTimukas kirjutas:
EDIT:
Korraldan seekord ka või teed ise Nikson?

Mine Neljapäevaõhtused võistlused vol. GT6
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline