Auto nagu teisteski GT-mängudes. Halbade piduritega ja jõuliselt ülejuhitav

Nikson kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:Nikson täna saab jälle 21:30 alustada?
No põhimõtteliselt saaks. Loeks paalikas ka seda, sest eelmine nädal üritas ta tavapärasel ajal siseneda.

Est_RuLx kirjutas:Kuna auto ei kuulu minu lemmikute hulka ja minu jaoks nädalavahetus just algas, siis kasutan täna dopingut (loe: õlu).

paalikas kirjutas:Est_RuLx kirjutas:Kuna auto ei kuulu minu lemmikute hulka ja minu jaoks nädalavahetus just algas, siis kasutan täna dopingut (loe: õlu).
Tule siis vähemalt kaasaelama! Aga ei saa aru kuidas õlu segab? Mul käivad ikka käsikäes gt ja õll

aga lõpupoole hakkas juba käppa saama. rulxiga läks lõpp põnevaks, aga kahjuks mahajääjad võtsid võimaluse lõpuni võidelda.
  aga lõpupoole hakkas juba käppa saama. rulxiga läks lõpp põnevaks, aga kahjuks mahajääjad võtsid võimaluse lõpuni võidelda. jube läbu ikka....
  jube läbu ikka.... 

paalikas kirjutas:Mihklile ka niipalju, et kui tahad, et varem sõitu alustatakse ja sulle vastu tullakse ja sellega arvestatakse, siis palun sõida lõpuni krt!!

... kuigi  sellest  suurt  abi  polnd ,kui  üks  sirge  välja  jätta  lahjema pilliga  oleks kurvides  isegi  parem  olnd  toimetada.
  ... kuigi  sellest  suurt  abi  polnd ,kui  üks  sirge  välja  jätta  lahjema pilliga  oleks kurvides  isegi  parem  olnd  toimetada.

soulbleed kirjutas:jäi vist turbo peale jah sry... kuigi sellest suurt abi polnd ,kui üks sirge välja jätta lahjema pilliga oleks kurvides isegi parem olnd toimetada.
 igal kiirendusel on ju selge eelis...
 igal kiirendusel on ju selge eelis...

Vaatan sulle meeldisid minu auto veljed
  Vaatan sulle meeldisid minu auto veljed 

paalikas kirjutas:Head pildid Rulx!Vaatan sulle meeldisid minu auto veljed

Mine Neljapäevaõhtused võistlused vol. GT6
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline