Seda sõitu ma siis väidan enda parimaks sõiduks siin. Juhtus küll suur avarii esimeses kurvis, esimesel ringil kui keegi, ei tea täpselt kes aga süüdistust ka ei esita

, lendas küljelt sisse ja leidsin tee seina. Hiljem lendas raix ka kampa ja lõi mul kõik võimalikud osad autol punaseks mis veel enne ei olnud ning jäin risti teega. Liidriga oli vahe siis peale avariid 34 sekundit umbes ja vaikselt suutsin seda tagasi teha, imelikul kombel just hard rehvidega sõites tuli see vahe paremini tagasi

. Hardidega sai küntud mõnusalt rajal ning parim aeg jäi ka hardidele, kuni uuesti softid alla panin ja sõitsin leesi rekordist 0,3 s halvema aja, väike viga enne esimest tunnelit muidu oleks kiirem ring minu nimel olnud

. 14.kohalt 4.kohale rännak lõppes vaid liidrile 18-19s? kaotades, tegin tagasi korralikud üle 10 s liidrile ja oleks olnud potentsiaalne võit kui poleks juhtunud esimese ringi avariid

. Hea sõit oli, sai ka koha pärast palju võideldud ja auto oli enamvähem (päriselus Peugeot kogemused 200km-remont-200km-remont jne)ning hardid näitasid, et neid võib ka kasutada.

. Sai ka võimalikult puhtalt sõidetud, paar korda libises sinna kivist alale peale tunnelit kulunud rehvidega ja sai lõigatud, kellegile teisele ma avariid vast ei põhjustanud.