NFSTimukas kirjutas:Kui paljud siis selle ka ostavad siit seltskonnast?
Ma igatahes 2 kuud olin kahevahel ja nüüd andsin alla ning tegin pre-orderi ära.

Mihkel0987 kirjutas:NFSTimukas kirjutas:Kui paljud siis selle ka ostavad siit seltskonnast?
Ma igatahes 2 kuud olin kahevahel ja nüüd andsin alla ning tegin pre-orderi ära.
Millele sa tegid pre orderi?

konka kirjutas:Kindel ost. Kui reedel euronicsis olemas on siis võtan kindlalt ligi.
Tore oleks.
NFSTimukas kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:NFSTimukas kirjutas:Kui paljud siis selle ka ostavad siit seltskonnast?
Millele sa tegid pre orderi?
Teema pealkiri, oled vaadanud
Okei, Need for Speed (2015) PS4-le, tõestus ka siis:
On nüüd selge?

Mihkel0987 kirjutas:Kust sa ps4 välja võlud?

Est_RuLx kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:Kust sa ps4 välja võlud?
http://www.gtplanet.eu/viewtopic.php?f= ... 0&start=20 - siin teemas timukas reklaamib oma uut PS4'ja

Korra sai ühe jälitava Viperiga ka sõidetud, oluliselt kiirem auto oli tal tol hetkel. Jältas sepp enne mind mingi üle linna. Linn on siis mõnusalt varieeruv, kõigile midagi. Politsei on nagu on, täitsa lollakas aga lõbus. Nt ma tegin kerge pöörde kiirteel teise ritta, mõlemad mendid panid otse vaheseina.
Ja sain põgenema.

30fps on nagu paigal ja silma ei häiri. 60fps mul suva arkaadi puhul, kõlbab 30fps ka.
Ning arvutile jõudes on see enamus rahvale vana mäng, kes konsoolil juba mänginud(vad).

konka kirjutas:Kuuida filmisid gamplayd?

konka kirjutas:Tundub et map-i ikka on ja sõita saab sitaks. Miks kuuendaga nii jubedalt uimab? Hääle järgi nagu tahaks kohe välja surra
High RPM turbo nagu

Noel kirjutas:Sihuke arkaad, et tule taevas appi

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline