Kuigi minu pill vist veel üks kiiremaid... Nagu aru saan, siis Mundu suzu min kaalus ja tänu sellele saavad ülejäänud kaale juurde ainult. Kuna Mundu auto vist ikka üsna aeglane, siis läheb aega, kui ta ettepoole saab, Spc-il selleks ajaks alles 30hp 

wirxikas kirjutas:Mina 2 viimasel kindlasti ei osale. Selliste rehvide ja ilmastiku oludega mul auto kuidagi rajal ei püsi. Mõtetu uisutada ja koha pealt ei lähe ka minema. Hoo sisse saan siis pool ringi maas.

SpcVnd kirjutas:väike palve moodi küsimus... kas viimast etappi oleks võimalik edasi lükata? näiteks reede õhtuks või miks mitte nädala võrra kolmapäevaks. Ma olen tööasjus Riias 30ndal

Taniel1164 kirjutas:Tervist! On ehk võimalik keset hooaega ka sarjast osa võtta?

Taniel1164 kirjutas:Tervist! On ehk võimalik keset hooaega ka sarjast osa võtta?

Kerge sisejuhatus ka kolmandasse hooaega, mis ilmselt tuleb, kunagi, et uus süsteem ja ootamatud külalisautod. 

Ja tänud korraldajale ägeda sarja eest. Võrreldes esimese hooajaga oli radade valik kindlasti huvitavam, aga jah see HP ühtlustamis skeem oli nagu ta oli....

olly1 kirjutas:Õnne Niksonile võidu puhul! Poleks uskunud, et see mitte kõige kiirema välimusega Suzuki C(P)ervo puhta töö teebJa tänud korraldajale ägeda sarja eest. Võrreldes esimese hooajaga oli radade valik kindlasti huvitavam, aga jah see HP ühtlustamis skeem oli nagu ta oli....
Vähemalt sain tänu oma mölale ühe eriauhinna ka
Selle sinu möla tulemus on uus süsteem.
Päris kõigele vist midagi välja ei mõelnud, kuidas silma paistsid.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline