Mina olen täna kohal. 
Ja minu pärast pole vaja ühtegi sõitu ära jätta.

NFSTimukas kirjutas:Täna toimub kindlasti sõit! Et kindel oleks.

Linnuke kirjutas:NFSTimukas kirjutas:Täna toimub kindlasti sõit! Et kindel oleks.
Mis kell?

olly1 kirjutas:Et siis 24.05 täna, sul teema nimes 25.05.

Mul juba esimestel ringidel käis litakas ära, pilt seisis ala 10 sekki, peale seda kukkusin kuhugi taha otsa, aga mäng näitas, et olin essa, mundukas teine
 Mul juba esimestel ringidel käis litakas ära, pilt seisis ala 10 sekki, peale seda kukkusin kuhugi taha otsa, aga mäng näitas, et olin essa, mundukas teine  Plaanisin välja minna, kuna minujaoks oli sõit üsna seal samuses - samas aumehena mõtlesin, et sõidan ikka lõpuni. Jõnksatamine käis suht kogu sõit. Vahepeal ühe sirge peal sai ka nalja, olid taniel, linnuke ja keegi veel seal, lihtsalt sirge peal lappasid mehed ära, me linnukesega saime tervelt mööda kuidagi.
 Plaanisin välja minna, kuna minujaoks oli sõit üsna seal samuses - samas aumehena mõtlesin, et sõidan ikka lõpuni. Jõnksatamine käis suht kogu sõit. Vahepeal ühe sirge peal sai ka nalja, olid taniel, linnuke ja keegi veel seal, lihtsalt sirge peal lappasid mehed ära, me linnukesega saime tervelt mööda kuidagi. Ja kuidas me kõik esimeestelt ringiga saime, jäi ka arusaamatuks. Ma olin neist omaarust ainult minutiga taga. Sama rääkis ka Janek.
  Ja kuidas me kõik esimeestelt ringiga saime, jäi ka arusaamatuks. Ma olin neist omaarust ainult minutiga taga. Sama rääkis ka Janek.

olly1 kirjutas:Eilne sõit oli ikka korralik madhouse... õigemini lääghouse. Vahepeal ühe sirge peal sai ka nalja, olid taniel, linnuke ja keegi veel seal, lihtsalt sirge peal lappasid mehed ära, me linnukesega saime tervelt mööda kuidagi.

! Sarnaselt linnukesele,ootasin ka mina sõidu esimeses pooles vihma ja püsisin mõned ringid väljas ning lõikasin hilise boksipeatusega näppu... see eest teine peatus sai väikse õnne toel perfektselt ajastatud.
! Sarnaselt linnukesele,ootasin ka mina sõidu esimeses pooles vihma ja püsisin mõned ringid väljas ning lõikasin hilise boksipeatusega näppu... see eest teine peatus sai väikse õnne toel perfektselt ajastatud.

Mine Kuubiku Ralli 3: Kei-Autod vs Maailma minid
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline