lamp kirjutas:Nikson kirjutas:Eessõitjal on ka ikka õigus kurvi hakata keerama, mitte pidevalt peegleid jälgima kas mõni oma raketiga külje peale hakkab lendama. Kui kõrval pole, siis pole mingit õigust küljelt sisse lennata. Olen ise mitmeid kordi ise keeramata jätnud vahest, kui näen peeglist, et keegi hullu hooga tagant tuleb, et autot mitte lõhkuda.
vot vot nüüd jöuame asja tuumani. Ehk et selline suhtumine on juba eos vale. Pidurdusel möödumine eeldabki ees söitjalt seda et vaadatakse peeglisse ja ei keerata "oma tavalisel joonel" kurvi sisse. Ehk kui sirgel näed et teine söitja on sinust 1.5 vöi 1 auto pikkus tagapool siis vöiks arvestada sellega et pidurdades tömmatakse körvale ja siis jätad ruumi sisekurvi, mitte ei keera tuimalt "mul on siin keeramis koht", kui ei taha et mööda minnakse siis reaalselt peegilst vaadates saad juba auto enne kurvi sättida nii et ei saaks sisekurvi nö körvale pidurdada, ehk kattev söidu joon.
Pidurdusel möödumine eeldab, et sul on ka ruumi mööduda - ei olnud.
Eesolev auto dikteerib sõidujoont - ma ei pidanud sulle ruumi jätma selles olukorras, olid piisavalt kaugel
Kui sa oled 1,5 v 1 auto tagapool ja mulle sisse sõidad, siis pole mitte ma süüdi, et ma katan vaid sa ise tegid valearvestuse ja sõitsid tagant sisse.
Ei keeranund "tuimalt" sulle ette, mis ma oleks pidanud otse liivale keerama v?
Ja arvestades su sõidukiirust kuidas sa nii eelmine kui ka see kurv apexisse jõudsid, siis sa eelmises läksid laiaks ja ilma minu ukseta oleks ka keset kurvi laiaks läinud.
Me ei sõida romurallit ometi