Tänan kolleegid, et hukka ei mõistnud. Mu esimene konsool oli klaviatuur kust läks antennikeebel telekass ja mänhud plid tavalistel audiokassettidel kassettmakiga järgi- siit algas mu sõltuvus mängurluse vastu, mis kestab siiani. Nüüd see hobi, aga kui hobi vanas eas pole oleks kas külajoodik või poliitik. Üllatus vast paljudele, sõidab 67 aastane penskar puldiga (sellest gaasi-piduri aeglane vahetus), kelle poeg Cenno oli siin karikaomanik ja on nüüd 41.
Toreda fann vahelduse tegi Sven (TimukasNFS), mida pole teil siis enne olnud, see midagi Rallycrossi sarnast. Juba Dirt 2.0 ütleb arvuti-opponents can be very aggressive-. Kui jätsin GT siis aastaid aint ralli mänge tegingi, kõik WRC hooajad +Dirt+Colin McRae+Richard Burns jpt. Vaat siin on füüsika+juhitavis hoopps teine kui GTs, eks sellest mu sõidustiilgi, kui oled pidevalt asfali sadu ringe kütnud, siis harjumatu.
Kunagi tegin isegi ühe fann sarja Tank, et oleks lõbusam. Auto oli Jay Leno Tank Car `03. Üks tore rada oli veel Eiger Nordwand G- nalja sai palju, ei mäleta kas noor saaremaa tšempion Mihkel oli juba
Tänan veelkord ja palun kergemat karistust, võiks veel memuaaritada aga pikaks läheks.
Svenile tänud ühe millegi hoopis muu tegemise eest.