Mihkel0987 kirjutas:Pühapäeval ilmselt tuleb kõigile kukesupp. Isegi äss ei saa amatöörile vastu
Mis kell hakkab täna?
pets2 kirjutas:Olin Cenno pool ja tegelesime oma tunnike WRC4 vs DIRT3. Demod ja youtubi arvustused. Pikalt ei viitsi kirjeldada, toon välja vaid ühe suure puuduse WRC4 le, mida ka need kommijad mainisid (mina ka nende poolt). Dirt3 start nagu päris rallis, mitte korraga "ghostidega" koos. Palju eri klasse pluss veel rallycross ja muu.
Kui on huvi võin DIRT3 sarja edasi teha
NB! Ärge hakake kohe perse kiruma, see lihtsalt neutraalne arvustus.
paalikas kirjutas:Polnud täna parimas vormis, kuid siiski õnnestus võita kõik etapid. Ilmselt oli suuremaid probleeme teistel.
Heameel, et suutsin "ÄSSA" kottida
No ilmselt võitsid, kuna on aegade algusest teada, et kui inimene on enne autorooli istumist vägijooke limpsanud kaob igasugune surmahirm kurve läbida ja sul lihtsalt vedas seekord aga meil on veel pikk sari ees.... Mina sõitsin kaalutletud riske hinnates aga mitte silmad ruutus, et ehk veabpaalikas kirjutas:Polnud täna parimas vormis, kuid siiski õnnestus võita kõik etapid. Ilmselt oli suuremaid probleeme teistel.
Mihkel0987 kirjutas:paalikas kirjutas:Polnud täna parimas vormis, kuid siiski õnnestus võita kõik etapid. Ilmselt oli suuremaid probleeme teistel.
Kukesupp
paalikas kirjutas:pets2 kirjutas:Olin Cenno pool ja tegelesime oma tunnike WRC4 vs DIRT3. Demod ja youtubi arvustused. Pikalt ei viitsi kirjeldada, toon välja vaid ühe suure puuduse WRC4 le, mida ka need kommijad mainisid (mina ka nende poolt). Dirt3 start nagu päris rallis, mitte korraga "ghostidega" koos. Palju eri klasse pluss veel rallycross ja muu.
Kui on huvi võin DIRT3 sarja edasi teha
NB! Ärge hakake kohe perse kiruma, see lihtsalt neutraalne arvustus.
Osta mäng ära ja tule mängima.
aivo80 kirjutas:Mehhiko ralli järel oli nõus kommentaare andma ainult võitja ja seda te kuulda ei taha, mis sealt tuli.
paalikas kirjutas:aivo80 kirjutas:Mehhiko ralli järel oli nõus kommentaare andma ainult võitja ja seda te kuulda ei taha, mis sealt tuli.
Kindlasti tahame!
aivo80 kirjutas:paalikas kirjutas:aivo80 kirjutas:Mehhiko ralli järel oli nõus kommentaare andma ainult võitja ja seda te kuulda ei taha, mis sealt tuli.
Kindlasti tahame!
Kes ikka sinu kommentaare kuulda tahab?
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline