bosatos kirjutas:Muidu rada ja auto oli väga hea, ainult kahju sellest, et Basic ei saa oma lubadust täita, mida ta lubas minu võidu puhul teha, eelmisel etapil:-D
BasicMist kirjutas:bosatos kirjutas:Muidu rada ja auto oli väga hea, ainult kahju sellest, et Basic ei saa oma lubadust täita, mida ta lubas minu võidu puhul teha, eelmisel etapil:-D
Vähemalt oli pyhapäevasest trennist kasu...
Mihkel0987 kirjutas:Kui palju on aega esitada vastuväiteid?
Nikson kirjutas:+15sek ohutu rajale naasmise eest
puistumees kirjutas:Nikson kirjutas:+15sek ohutu rajale naasmise eest
Nikson kirjutas:puistumees kirjutas:Nikson kirjutas:+15sek ohutu rajale naasmise eest
Hoiatuse saab ka viimaseks etapiks, aga mida sa üldse pakud? Viimane on niikuinii ja Karelil ka see kohta enam kahjuks ei muuda. Võin ju talle ka tunni lisada, kohta niikuinii ei muuda. Muud karistused oleks sinu puhul ehk lugenud, kui näiteks järgmine etap boksist läbi peaks sõitma või mis iganes.
karacer kirjutas:Tabelis viga, mul peaks 5% maha minema mitte 4.
puistumees kirjutas:Ma lihtsalt mõtlen, et pigem ohtlik siiski, mitte ohutu näpukas. Ohutu oleks nagu korrektne käitumine
Ja mille eest ma selle 15sek sain? Selle eest, kui laiaks minnes aega kaotasin ja auto lappama läks?
bosatos kirjutas:Tulevas sarjas sooviks küll näha karistusena boksist läbi sõitu, järgmisel sõidul siis! Oleks rohkem kaalu karistusel ja sõit ka natuke huvitavam!
Nikson kirjutas:Minult jääb see arvatavasti viimaseks sarjaks.
Mihkel0987 kirjutas:Nikson kirjutas:Minult jääb see arvatavasti viimaseks sarjaks.
See on küll üks suur vale.
Nikson kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:Nikson kirjutas:Minult jääb see arvatavasti viimaseks sarjaks.
See on küll üks suur vale.
Kui suur? Aitab ju küll kunagi.
puistumees kirjutas:Auto läheb lappama ja kaotad silmnähtavalt aega, ikka saad karistada, täpselt nagu Kazunori
Mine GT3 Tournament Vol. 2 2020/21
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist