Noel kirjutas:samuti start on liiga hilja, rahvas on kell 22 õues ma arvan
ei saa loogikast aru

Noel kirjutas:samuti start on liiga hilja, rahvas on kell 22 õues ma arvan

Noel kirjutas:sari viidi neljapäeva peale ka osaliselt.

SpcVnd kirjutas:Noel kirjutas:samuti start on liiga hilja, rahvas on kell 22 õues ma arvan
ei saa loogikast aru

powwa25 kirjutas:Noel kirjutas:sari viidi neljapäeva peale ka osaliselt.
See seletaks seda, kui oleks olnud niksoni sõit, aga seda ei olnud viimased 2 nädalat.

Noel kirjutas:SpcVnd kirjutas:Noel kirjutas:samuti start on liiga hilja, rahvas on kell 22 õues ma arvan
ei saa loogikast aru
No tuleks tuppa sõidaks varem ära ja läheks õue liivakasti tagasi

, meri/järv, õlu/grill.. kaua meil seda suve ikka on. Ise oleksin poolt et jätkame
 , meri/järv, õlu/grill.. kaua meil seda suve ikka on. Ise oleksin poolt et jätkame 

lees00 kirjutas:stardi aja võiks küll paika jätta, küllalt muudetud...
Rahva kohta: suvi on, naised, kellel oma kellel mitte, meri/järv, õlu/grill.. kaua meil seda suve ikka on. Ise oleksin poolt et jätkame

SpcVnd kirjutas:lees00 kirjutas:stardi aja võiks küll paika jätta, küllalt muudetud...
Rahva kohta: suvi on, naised, kellel oma kellel mitte, meri/järv, õlu/grill.. kaua meil seda suve ikka on. Ise oleksin poolt et jätkame
ehk siis sul pole ühtegi neist eelpool mainitutest?

Praeguste plaanide järgi olen ma igal etapil konkurentsi pakkumas.
 Praeguste plaanide järgi olen ma igal etapil konkurentsi pakkumas.  

u know. Samas kui ma nyyd Kõikidel osalen, kas mul oleks mõtekas viimased 5 etappi sõitmata jätta?
 u know. Samas kui ma nyyd Kõikidel osalen, kas mul oleks mõtekas viimased 5 etappi sõitmata jätta? 

Noel kirjutas:Jah ka sinu jutul on point ja ka õigus. Kuigi jah ma eeldaksin, et 0 pole ikkagi osaletud halvim etappu know. Samas kui ma nyyd Kõikidel osalen, kas mul oleks mõtekas viimased 5 etappi sõitmata jätta?
 )
)

Mine Nissan World Tour | Season 3
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 1 külaline