Mihkel0987 kirjutas:Panen end varusse Mihkel0987/Mihkel0987/#8/?????

Nikson kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:Panen end varusse Mihkel0987/Mihkel0987/#8/?????
Sul kool ei hakka või on isa kuskil ära?

Noel kirjutas:Seleta siis palun lahti, et kui ma esimese sõidu võidan, ja võtan teiseks sõiduks maha -36HP ja teises sõidus saan 3 koha, siis mida ma teen 2. etapi esimesel sõidul, panen põhja tagasi HP-d?
Kas siis HP-si võtab teise etapi esimeseks sõiduks maha vastavalt kohale, kus ta on üldtabelis?(esimesed 5 siis)
Loodan, et oli arusaadav.

lamp kirjutas:lihtsalt huvi pärast. Kuidas seda hp piirangut kontrollida? et kas ikka on -36vm hp.

iga kord erinevad karistused erinevatele sõitjatele RAMMIN kellegi välja tra saan 10 sekki rammib keegi mind välja oih sorry ,,ise olid syydi ei jätnud ruumi no krt kuidas edasi ,ei kasuta minagi neid krdi (OHUTU SÕIDU JAOKS MÕELDUD INDIKAATOREID) tühistage siis kogu minu ajalugu kuna pole neid kunagi kasutanud ega kavatsegi hakata need lihtsalt segavad ja kui keegi kasutab siis tra sa ronid nii kylje alla ei näe siis et vilgub v põleb,,proovige heli peal mängida siis on kuulda kui keegi kõrvale poeb..mina loobun see läheb liiga krdi keeruliseks aidaa..
  iga kord erinevad karistused erinevatele sõitjatele RAMMIN kellegi välja tra saan 10 sekki rammib keegi mind välja oih sorry ,,ise olid syydi ei jätnud ruumi no krt kuidas edasi ,ei kasuta minagi neid krdi (OHUTU SÕIDU JAOKS MÕELDUD INDIKAATOREID) tühistage siis kogu minu ajalugu kuna pole neid kunagi kasutanud ega kavatsegi hakata need lihtsalt segavad ja kui keegi kasutab siis tra sa ronid nii kylje alla ei näe siis et vilgub v põleb,,proovige heli peal mängida siis on kuulda kui keegi kõrvale poeb..mina loobun see läheb liiga krdi keeruliseks aidaa..

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline