StenNansten kirjutas:pets2 kirjutas:Tegelt pea täiuslikult välja mõeldud sari, aint üks etapp on veel puudu- kruus+lumi+cross. Ralliautod ju pea kõigil markides olemas.
Kahjuks iga tootja ei luba oma autosid kasutada igal pinnasel ....khhhmmm BMW khmmm
Hehhh bemarivennad peavad siis midagi leiutama, muide ma sulle nagu kolleeg, töötasin alates 2014 2,5 aastat Mustika Prismas juurika osakonnas

Tuletas mulle meelde ühe kunagise sarja GT5 või oli 6 ajast. Kes tegi ja mis nimi ei mäleta, aga oli nii, et kõige tugevamad ei tohtinud olla ühes tiimis. Nad valisid endale kõik erineva firma autod ja siis algas nn järelnoppimine st tagumise poole sõitjad pandi kuidagi nende juurde...ehk keegi mäletab paremini, aga lisas mingitki tiimide võrdsust.
 Tuletas mulle meelde ühe kunagise sarja GT5 või oli 6 ajast. Kes tegi ja mis nimi ei mäleta, aga oli nii, et kõige tugevamad ei tohtinud olla ühes tiimis. Nad valisid endale kõik erineva firma autod ja siis algas nn järelnoppimine st tagumise poole sõitjad pandi kuidagi nende juurde...ehk keegi mäletab paremini, aga lisas mingitki tiimide võrdsust.

Ei, mul küll pole vastu midagi...
  Ei, mul küll pole vastu midagi...